Uudised

2007

  • Tema Majesteet Kuninganna Silvia külastas Tartut ja Tartumaad reedel, 5. oktoobril 2007

Külaskäigu jooksul osales Kuninganna Tartu Ülikooli 375. aastapäeva tähistamisel ning Eesti Agrenska Fondi rajatava rehabilitatsioonikeskuse nurgakivi panekul Tartu lähedal Tammistus. Ta kohtus Eesti president Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvesega ning külastas Tartu kristlikku noortekodu ja päevakeskust, mis on üks World Childhood Foundationi toetusprojektidest Eestis.

  •  Evelin Ilves on Sihtasutuse Eesti Agrenska Fond patroon

  • 25. jaan. 2007 SA Eesti Agrenska Fondi juhatuse liikmete ja partnerite kohtumine maavanem pr Esta Tammega – sõit Tammistusse ja SA Eesti Agrenska Fondi tegevuste ja koostööplaanide arutelu SA TÜ Kliinikumi juhatuse esimehe hr Urmas Siiguri osavõtul; üritusel osalesid Aime Koger, Tartu MV sotsiaal- ja tervishoiuameti asejuhataja, ja Liina Lokko, MTÜ Anni Mängumaa tegevjuht.

  • Alates 1. märts 2007: koostöös Põhjamaade Ministrite Nõukoguga tegevusprojekti „Family support services – the reason to join transboundary resources” elluviimine: puudega lastele perelaager ja noorte tegevuslaager (partnerid Läti ja Norra).

  • 1. november 2005 – 31. mai 2008: osalemine INTERACT programmi raames rahvusvahelises koostööprojektis “FRONTIERS- Successful Interreg Project Planning and Implementation – The Case of Remote Areas” (FRONTIERS – Piiriülese koostöö projektide hindamine ja uute projektide algatamine äärealadel).

 Projekti FRONTIERS eesmärgiks on hõlbustada ligipääsu uutele ja olemasolevatele sotsiaalsetele ja majanduslikele võimalustele omavalitsustel, mis oma asukoha, informatsiooni kättesaadavuse ja piiratud inimressursi tõttu ei ole võimelised kasutama kõiki neid võimalusi. Oma tegevustega määratleb projekt FRONTIERS raskused, milledega äärealad INTERREG projekte planeerides ja ellu viides kokku puutuvad. Samuti kavatseb projekt välja arendada adekvaatsed juhendid projektide kohaseks ettevalmistamiseks ja toetamiseks. Väljatöötatavad juhendid muudavad äärealad vähem sõltuvaks nende asukohast, juhivad enam tasakaalustatud arengule tõmbekeskuste ja perifeersete piirkondade vahel.

Projekti partnerid Eestis: Tartumaa Omavalitsuste Liit, EPIK, Tartu vald, Valgamaa Arenguagentuur, Põlva vald, Vaststeliina vald, Ülenurme vald

  • Puudega laste suvehoid

Juuni – august, 2007 pakkusime teenust 37 raske ja sügava puudega lapsele

  • RAT RACE 2007

Juuni 1, 2007

Koht: Tartu kesklinn

Korraldaja: JCI Toomemäe

www.ratrace.ee

  • Talgud Tammistu mõisapargis

Mai 19, 2007

Koht: Tammistu mõis

Osalejaid: 33

  • Heategevuskontsert Round Table Tartu ja Ladies Circle Tartu algatusel, kogumaks raha Eesti Agrenska Fondi suvehoiulaagriteks puudega lastele